Retouch™ Pyramix-hoz

- a köhögések, csoszogások, lapozások, nyikorgó zongorapedálok, sőt autódudák eltüntetésének tudománya

  • Beazonosítás után a nemkívánatos hangokat a környező jellel észrevétlenül helyettesítjük. Az összes többi hanganyag változatlan marad.
  • a Retouch a Pyramix bármely verziójához elérhető, nagy mintavételi frekvenciákon is működik, 64-bit belső felbontással.
Retouch™ Pyramix-hoz

Declick Pyramix-hoz

- ideális kiegészítő a CEDAR valósidejű klikk- és sercegéseltávolító alkalmazásaihoz

Kézi- és auto-declicking lehetőséggel is rendelkezik a 64 bites Pyramix-hoz való CEDAR, gyorsan működik anélkül, hogy a CEDAR minőséget feladná. A sercegő és kattogó hangok eltávolításának lehető legszélesebb tartományára alkalmazható.
Declick Pyramix-hoz

Decrackle Pyramix-hoz

- mélyebbre ás, hogy a sercegést és egyéb problémákat eltüntesse

a CEDAR decrackle Pyramix-hoz nem csak az egyszerű kis kattanásokat, sercegéseket és más "trutymót" távolítja el a régi lemezekről és vinyl LP-kről, hanem a zúgás és brumm több fajtáját is eltünteti, különösen is hatásos lehet még az amplitúdótorzítások csökkentésében.
Decrackle Pyramix-hoz

Dethump Pyramix-hoz

- eltüntet kisfrekvenciás dobbanásokat egy akár 100,000 jelminta hosszúságú sérült anyagból

a Dethumb a sérült jel alatti és akörüli adatot használja arra, hogy előállítsa azt a kisfrekvenciás képet, amelynek lennie kellene, ha nem történt volna dobbanás. A folyamat aztán helyettesíti a dobbanást a helyreállított kisfrekvenciás hanggal, miközben a sérülésmentes magasabb hangokat érintetlenül hagyja.
Dethump Pyramix-hoz

Dehiss Pyramix-hoz

Fújás-jellegű zaj automatikus eltávolítása, amely valóban működik

CEDAR dehiss egy teljeskörű comag az utómunka, CD, DVD-maszter hangjelének tisztítására, hangsáv restaurálásra, közvetítéshez, hangarchívumokhoz.
Dehiss Pyramix-hoz

cedar logo